Ens llegim, ens cuidem.

Publicat: 1 abril, 2020-M'agrada: 0-Comentaris: 0-Categories: Sin categoría

Des del Casal de Barri volem engegar una iniciativa per tal que ens puguem llegir entre nosaltres. D’aquesta manera ens sentirem més a prop. Us convidem a escriure contes, poesies o relats per compartir vivències des de casa, reflexions d’aquests dies o somnis que en surten.

Durant aquest mes, envieu-nos un vídeo llegint el relat i el text per e-mail. Farem un recull pel dia 23 d’abril i penjarem els vídeos online.

Ens podeu enviar els vostres relats a casalbarribesos@enxarxa.org o via whatsapp a 681665527

Us esperem!

 

Navigation

Afegir comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest web insereix cookies pròpies per a facilitar la seva navegació i la de tercers derivades de l’ús al nostre web, de canals socials, així com per a millorar-ne la usabilitat i la temàtica amb Google Analytics. Les dades personals no són consultades. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació en la Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies