Agenda Casal de Barri febrer

Publicat: 3 febrer, 2020-M'agrada: 0-Comentaris: 0-Categories: Agenda

 

 

Ara, els sopars del casal es diuen Tasta’l Casal!

 

El sopar del mes de febrer el farà l’Anthony, de la Cooperativa Besòs verds, el dia 7 de febrer a les 20:30h. Recordeu que us heu d’apuntar al Casal i que el preu del menjar són 3€. Us esperem!

Comencen les Tardes de l’Isi

 

L’Isi és una veïna molt coneguda i implicada al barri. Ja fa molt temps que va arribar de la seva terra d’origen, la Mancha, però encara porta moltes coses d’allà. Amb aquesta excusa ens convida un cop al mes a prendre xocolata de la seva terra per xerrar, menjar i cuidar-nos. Serà el 12 de febrer a les 18h.

Participa al teu barri!

 

Al barri del Besòs i el Maresme hi ha molts espais de participació veïnal. Des del Casal et proposem:

  • Assemblea del Casal de Barri.  4 de febrer – 18:30h
  • Coordinadora d’Entitats del Besòs i el Maresme19 de febrer – 18:30h
Si vols conèixer altres espais vine al Casal i pregunta’ns!

Entre totes fem el PAD!

 

El proper 18 de febrer de 10 a 12h (Centre cívic) i de 16 a 18h (Casal de barri) hi haurà el carretó informatiu per a la participació en l’elaboració del Pla d’Actuació de Districte (PAD). Estarà a la porta d’entrada dels equipaments. També es podrà participar al Consell de Barri del 12 de març (Centre Cívic Besòs). Si tens alguna proposta de millora de la teva ciutat i districte acosta’t i participa-hi.

Arriba el Carnestoltes!

 

El dia 22 la rua de Carnaval al barri.
Si vols saber-ne més…

  • Les inscripcions de les comparses.
  • Més informació sobre com funciona la rua.

…pregunta al centre Cívic Besòs i t’informaran.

Encara hi ets a temps!

Ens vols fer un suggeriment o consulta?

PER A MÉS INFORMACIÓ
Telf:     933137754
Móbil: 681665527
casalbarribesos@enxarxa.org
www.casalbarribesos.enxarxa.org
Cristòbal de Moura 232

Facebook

Twitter

Instagram

Website

AVÍS LEGAL: Aquest missatge i els fitxers adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva comunicació, reproducció o distribució sense l’autorització expressa de ASSOCIACIÓ ENXARXA-Plà Comunitari Besòs Maresme. Si vostè no és el destinatari final, si us plau elimineu-lo i informeu-nos per aquesta via.

PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), l’informem que les dades personals i adreça de correu electrònic de l’interessat, seran tractades sota la responsabilitat de ASSOCIACIÓ ENXARXA-Pla Comunitari Besòs Maresme per a l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a això. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament adreçant-se a Rambla Prim, 87-89 – 08019 BARCELONA (Barcelona). Email: casalbarribesos@enxarxa.org. Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en www.agpd.es.

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|*
*|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:

*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|*
*|END:IF|*

 

Navigation

Afegir comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest web insereix cookies pròpies per a facilitar la seva navegació i la de tercers derivades de l’ús al nostre web, de canals socials, així com per a millorar-ne la usabilitat i la temàtica amb Google Analytics. Les dades personals no són consultades. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació en la Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies