TALLERS OBERTS AL CASAL DE BARRI BESÒS

Publicat: 10 gener, 2018-M'agrada: 0-Comentaris: 0-Categories: Sin categoría

Amb el nou any s’obre un nou període d’inscripcions al Casal de Barri. Totes les activitats són proposades pels veïns i veïnes del barri. Així que si no trobes la teva activitat acosta’t i explica’ns-la. T’esperem!

Més info…

Navigation

Afegir comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest web insereix cookies pròpies per a facilitar la seva navegació i la de tercers derivades de l’ús al nostre web, de canals socials, així com per a millorar-ne la usabilitat i la temàtica amb Google Analytics. Les dades personals no són consultades. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació en la Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies