Desfilada de Moda Africana

Publicat: 20 novembre, 2017-M'agrada: 0-Comentaris: 0-Categories: Sin categoría-Etiquetes: cultura, Desfilada

Quan compartir la teva cultura amb el barri d’acollida esdevé una festa

Durant la setmana del 23 de maig la Fundació Cepaim va organitzar al barri del Besòs-Maresme una Desfilada de Moda Africana. Les Associacions Rahma i Diomcoop, amb el suport del Pla Comunitàri del Besòs-Maresme, van trobar-se per mostrar-nos roba dels seus respectius països d’origen. Al finalitzar, vàrem trobar-nos totes per tastar diferents menjars propis del Marroc i Senegal.

La desfilada va ser molt divertida, plena de color i somriures, però sobretot en un ambient molt familiar. Una barreja de cultures que, com no podia ser d’una altra manera, va acabar en una gran festa de danses. Posteriorment, vam poder degustar el maffe i el bissap propis del Senegal i dolços marroquins.

La proximitat i amor que es va posar en tot l’esdeveniment va arribar a les persones presents, per tot això gràcies a tots els que vàreu formar part d’aquesta gran vetllada!

 

 

 

Navigation

Afegir comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest web insereix cookies pròpies per a facilitar la seva navegació i la de tercers derivades de l’ús al nostre web, de canals socials, així com per a millorar-ne la usabilitat i la temàtica amb Google Analytics. Les dades personals no són consultades. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació en la Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies