Presentem l’Exposició: Posem el fil a l’agulla

Publicat: 6 Març, 2017-M'agrada: 0-Comentaris: 0-Categories: Exposicions

El passat divendres 4 de març vàrem presentar l’exposició: Posem el fil a l’agulla. L’exposició va ser proposada des de l’Assemblea del Casal amb motiu del dia de la dona treballadora (8 de març). Aquesta exposició estarà fins el dia 7 d’abril al Casal de Barri Besòs.

Per a més informació clickeu aquí

Navigation

Afegir comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest web insereix cookies pròpies per a facilitar la seva navegació i la de tercers derivades de l’ús al nostre web, de canals socials, així com per a millorar-ne la usabilitat i la temàtica amb Google Analytics. Les dades personals no són consultades. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació en la Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies