Presentació Exposició Posem el fil a l’agulla

Publicat: 28 Febrer, 2017-M'agrada: 0-Comentaris: 0-Categories: Exposicions

Aquest divendres 3 de març a les 18:30h al Casal de Barri Besòs, realitzarem la presentació de l’Expo Posem el fil a l’Agulla, a on parlarem sobre el sexisme a la publicitat. També realitzarem la presentació de l’Escola feminista del Besòs, tot plegat amb un cafè tertúlia.

Us esperem a totes!

Navigation

Afegir comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest web insereix cookies pròpies per a facilitar la seva navegació i la de tercers derivades de l’ús al nostre web, de canals socials, així com per a millorar-ne la usabilitat i la temàtica amb Google Analytics. Les dades personals no són consultades. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació en la Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies