Gran vespre de cuina intercultural al Casal

Publicat: 20 Febrer, 2017-M'agrada: 0-Comentaris: 0-Categories: Cuina Intercultural

El darrer divendres dia 17 de febrer vàrem fer el taller de Cuina Intercultural amb Senegal com a convidats. Va ser una gran vetllada! Els nostres veïns ens varen servir una obra de teatre (recordem que fan teatre social) i un Mafe deliciós.

Moltes gràcies i fins el proper mes!*

*El 17 de març tastarem les delícies de Madeira (Portugal).

Navigation

Afegir comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Ús de cookies

Aquest web insereix cookies pròpies per a facilitar la seva navegació i la de tercers derivades de l’ús al nostre web, de canals socials, així com per a millorar-ne la usabilitat i la temàtica amb Google Analytics. Les dades personals no són consultades. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació en la Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies