Final del concurs d’Escriptura Creativa

Publicat: 17 gener, 2017-M'agrada: 0-Comentaris: 0-Categories: Lletres Besòs

Aquesta és la darrera setmana per votar els escrits del Concurs d’Escriptura Creativa del Besòs. Durant aquests dies, les obres estaran al casal de Barri esperant la vostra participació. Corre, vine i vota!

 

Navigation

Afegir comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest web insereix cookies pròpies per a facilitar la seva navegació i la de tercers derivades de l’ús al nostre web, de canals socials, així com per a millorar-ne la usabilitat i la temàtica amb Google Analytics. Les dades personals no són consultades. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació en la Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies